OLEMME ERIKOISTUNEET LEMMIKKIEN SYDÄNTAUTEIHIN. MYÖS KÄVELYTESTIOIKEUDET!

SYDÄNSAIRAUDET ovat tavallisia lemmikeillä. Olemme niihin erikoistunut klinikka. Eläinlääkäreinämme ovat Andrea Gladuli ja Satu Rajala.

Seuravan kerran Sydäntarkistus Andrea Gladulin kanssa 8-9.6.2018.

FYSIOTERAPIA: Sari Hepouro tulee säännöllisesti Vaasaan ja tekee eläinfysiotrapeutin tutkimuksen, tarpeen mukaan hierontaa, akupunktiota tai laserhoitoja. Fysioterapiaa käytetään mm. kroonisten kiputilojen hoitoon ja leikkauksien jälkeiseen toipumiseen. Varaa aika 06-3121112Noin tunnin käynti on  75 e tai 30 minuutin laserhoito, joka on 40 e. Fysioterapia nopeuttaa kuntoutumista ja lievittää kipuja. Se on olennainen osa ortopedisten leikkausten jälkeistä kuntoutusta. Leikkauksen jälkeen potilas saattaa esimerkiksi turhaan varoa leikatun jalan käyttöä, jolloin keho kuormittuu virheellisesti.

Fysioterapiaa käytetään myös terveille eläimille, kuten työ- ja harrastuskoirille. Sillä huolletaan lihaksia ja siten ehkäistään rasitusvammoja. Liikkuminen helpottuu ja mahdollinen kipu vähenee.  Iäkkäillä eläimillä on myös usein kipuja.Eläinten kiputilojen tunnistaminen on toisinaan vaikeaa. Fysioterapia auttaa kipupisteiden tunnistamisessa ja hoitamisessa. Sillä hoidetaan tuki- ja liikuntaelimistöä, lihaksia, sidekudoksia, niveliä, nikamia ja hermoja. Fysioterapiassa tehdään erilaisia harjoitteluja ja käytetään apuna myös hierontaa sekä laser- ja akupunktiohoitoja. Omistaja saa ohjeet eläimen liikuntaan ja aktivointiin kotioloissa. Yhteistyö eläinlääkärin ja eläinfysioterapeutin kanssa on potilaan etu.

LASERILLA hoidetaan tuki- ja liikuntaelinvammoja sekä – sairauksia, kuten nivelrikkoa ja murtumia. Laser vähentää kipua, tulehdusta, turvotusta ja lihasjännityksiä. Siksi sitä käytetään myös haavojen, ihovaurioiden ja ihotulehduksien hoitoon.