UUTISET & TARJOUKSET !!! Tammikuun tarjous, DIABETES ILTA ja silmätarkastuspäivä jne.

TAMMIKUUSSA KAIKKI KASTRAATIOT – 20 % ja kaikille HAMMASHOITOPOTILAILLE VeggieDentFr3sh makupalapussi!!! Ja hammashoitoon tuleville kissapotilaille myös yllätys!

19.2.2019 klo 16-18. DIABETES ILTA. Koirilla ja kissoilla voi myös olla sokeritautia. Kerromme asiasta lisää ja samalla voitte tutkituttaa ilmaiseksi lemmikkinne verensokerin sekä tarkistaa verenpaineen. Paikalla edustajia kertomassa diabetes mittarista ja erikoisruokavaliosta. Myös kahvitarjoilu! Tervetuloa!

VIRALLISET SILMÄTARKASTUKSET KLINIKALLAMME tekee silmäeläinlääkäri Miia Nyrhilä. Hän tulee seuraavan kerran lauantaina 21.2.2019. Varaa aika! Tervetuloa!

KLINIKKAMME MUUT ERIKOISOSAAMISTA VAATIVAT PALVELUT ALUEELLA:

TÄHYSTYSLEIKKAUKSET KUTEN NARTTUKOIRIEN STERILISAATIO: muista , n. 3-4 kk juoksun jälkeen!

TÄHYSTYSKORVAHUUHTELUT: Tähystyshuuhtelussa korva puhdistetaan todella hyvin! Tämä on hyvä idea kroonistuneisiin korvatulehduksiin sekä koirilla että kissoilla!

Muuta:

KYYNMYRKYN VASTA-AINE saatavilla Wasavetissä koirille ja kissoille, jotka reagoivat voimakkaasti kyynpuremaan!

NARTTUKOIRIEN PROGESTERONIMÄÄRITYS  on mahdollista tehdä eläinlääkärikäynnin yhteydessä! Progesteronitesti on saatavilla meidän klinikalla.

KÄVELYTESTI : Wasavetillä on ainoana kävelytestioikeudet alueellamme. Katso lisää koirien kävelytestistä: www.kennelliitto.fi

LISÄRIPSIEN POISTO (Distichiasis) : Wasavetissä on erikoislaite, elektrolyysi epilaattori, koirien lisäripsien poistoon.