UUTUUKSIA: SILMÄELÄINLÄÄKÄRI Miia Nyrhilä seuraavan kerran 21.02.2019.

VIRALLISET SILMÄTARKASTUKSET KLINIKALLAMME tekee silmäeläinlääkäri Miia Nyrhilä. Hän tulee seuraavan kerran lauantaina 21.2.2019. Varaa aika! Tervetuloa!

KYYNMYRKYN VASTA-AINE saatavilla Wasavetissä koirille ja kissoille, jotka reagoivat voimakkaasti kyynpuremaan!

NARTTUKOIRIEN PROGESTERONIMÄÄRITYS  on mahdollista tehdä eläinlääkärikäynnin yhteydessä! Progesteronitesti on saatavilla meidän klinikalla.

KÄVELYTESTI : Wasavetillä on ainoana kävelytestioikeudet alueellamme. Katso lisää koirien kävelytestistä: www.kennelliitto.fi

LISÄRIPSIEN POISTO (Distichiasis) : Wasavetissä on erikoislaite, elektrolyysi epilaattori, koirien lisäripsien poistoon.

TÄHYSTYSLEIKKAUKSET KUTEN NARTTUKOIRIEN STERILISAATIO: muista , n. 3-4 kk juoksun jälkeen!

TÄHYSTYSKORVAHUUHTELUT: Tähystyshuuhtelussa korva puhdistetaan todella hyvin! Tämä on hyvä idea kroonistuneisiin korvatulehduksiin sekä koirilla että kissoilla!

FYSIOTERAPIA: Wasavetissä käy fysioterapeutti. Hän tulee säännöllisesti Vaasaan ja tekee eläinfysiotrapeutin tutkimuksen, tarpeen mukaan hierontaa ja akupunktiota. Fysioterapiaa käytetään mm. kroonisten kiputilojen hoitoon ja leikkauksien jälkeiseen toipumiseen. Varaa aika 06-3121112 Fysioterapia nopeuttaa kuntoutumista ja lievittää kipuja. Se on olennainen osa ortopedisten leikkausten jälkeistä kuntoutusta. Leikkauksen jälkeen potilas saattaa esimerkiksi turhaan varoa leikatun jalan käyttöä, jolloin keho kuormittuu virheellisesti. Fysioterapiaa käytetään myös terveille eläimille, kuten työ- ja harrastuskoirille. Sillä huolletaan lihaksia ja siten ehkäistään rasitusvammoja. Liikkuminen helpottuu ja mahdollinen kipu vähenee.  Iäkkäillä eläimillä on myös usein kipuja.Eläinten kiputilojen tunnistaminen on toisinaan vaikeaa. Fysioterapia auttaa kipupisteiden tunnistamisessa ja hoitamisessa. Sillä hoidetaan tuki- ja liikuntaelimistöä, lihaksia, sidekudoksia, niveliä, nikamia ja hermoja. Fysioterapiassa tehdään erilaisia harjoitteluja ja käytetään apuna myös hierontaa sekä laser- ja akupunktiohoitoja. Omistaja saa ohjeet eläimen liikuntaan ja aktivointiin kotioloissa. Yhteistyö eläinlääkärin ja eläinfysioterapeutin kanssa on potilaan etu.