YHDESSÄ YHTEISTYÖLLÄ LEMMIKKISI PARHAAKSI!

Tarjoamme asiantuntevaa ja lämminhenkistä palvelua lemmikkinne terveyden hyväksi.
Klinikallamme työskentelee kaksi eläinlääkäriä ja 1-2 eläintenhoitajaa. Lue lisää henkilökunnastamme alla!

Wasavet auttaa lemmikkien lisäksi vahingoittuneita luonnonvaraisia siilejä. Jos löydät siilin, joka tarvitsee apua tai lääkinnällistä hoitoa, tuo se meille. Hoidamme siilin kuntoon ja palautamme takaisin luontoon. Meidän kaikkien tulee pitää huolta ja tuntea vastuuta  myös luonnonvaraisista eläimistä!

Olen valmistunut eläinlääketieteen lisensiaatiksi Helsingin yliopistosta keväällä 2018. Kahtena kesänä olen työskennellyt kunnaneläinlääkärin sijaisena Mustaseeren kunnassa. Olen kiinnostunut pieneläinten hoidosta ja haluan oppia ja tehdä mahdollisimman monipuolisesti pieneläinlääketieteen eri osa-alueita. Erityisinä kiinnostuksen kohteina minulla on sisätaudit, pehmytkudoskirurgia sekä hammassairauksien hoto. Olen kiinnostunut koirien ja kissojen lisäksi myös eksoottisista lemmikeistä, kuten kanit ja muut pienet jyrsijät. Vapaa-ajallani harrastan liikuntaa ja valokuvaamista.

Kielitaito: ruotsi, suomi ja englanti

Päätin jo lapsena opiskella eläinlääkäriksi, ja halusin opiskella ulkomailla. Eläinlääkäriksi valmistuin vuonna 1998 Leipzigin yliopistosta, Saksassa. Syntyjäni olen ilmajokelainen (1972).

Valmistumiseni jälkeen aloitin työt Pietarsaaren kaupungineläinlääkärin sijaisuudella terveysvalvonnan johtajana. Vuonna 1999 tein lihantarkastuseläinlääkärin tutkinnon ja vuonna 2000 hygienikkotutkinnon. Tämän jälkeen tein erilaisia sijaisuuksia mm. Karjaan kaupungineläinlääkärinä sekä toimin yhden kesän ns. alue-eläinlääkärinä Ruotsin Morassa. Vuosina 2003-2010 toimin Isonkyrön ja Seinäjoen seudun eläinlääkärinä. Vähitellen aloin suuntautua enemmän pieneläimiin, ja vuosina 2010-2012 työskentelin Saaren eläinklinikalla Vaasassa. Olen erityisen kiinnostunut  ultraäänitutkimuksista, kardiologiasta ja tähystysleikkauksista.

Olen Suomen Pieneläinlääkäripraktikot Ry:n  jäsen, ja kouluttaudun säännöllisesti ylläpitääkseni hyvää ammattitaitoa. Työskentelen suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja saksaksi. Vapaa-aikaani vietän perheeni, eläintemme ja harrastuksiemme parissa.

Kielitaito: suomi, ruotsi, englanti ja saksa.

Erikoisosaaminen ja kiinnostuksen kohde: SYDÄN- JA VERISUONITAUDIT ( kardiologiset tutkimukset), ultraäänitutkimukset sekä tähystysleikkaukset.

  • BSAVA jäsenyys ja koulutuksia 2011-2014 ESVC jäsenyys 2019-
  • Abdomen Ultraschall Seminar Eickemeyer 2017 Advanced abd. echo by Fennovet 2018
  • ESAVS Cardiologia I – IV (sis. tentit) 2016-2018 sekä Berliner Fortbildung EKG kursseja 2018-2019.

SINI MERIKALLIO ELÄINLÄÄKETIETEEN KAND.

Sijaisena Wasavettissä eläinlääketieteen kandidaatti ja tekniikan tohtori Sini Merikallio.
Viime kesän aikana Sini työskenteli kunnaneläinlääkärin sijaisena Vesannolla ja Ylitorniolla, sekä kaupungineläinlääkärin sijaisena Vaasassa. Kesän mieleenpainuvimpia tapahtumia ovat olleet torsio- sekä vierasesineleikkaukset, mutta kiinnostus eläinlääketieteisiin on varsin laajalla rintamalla.
Opiskeluintoa ei olekaan puuttunut ja mukana menossa on oltu mm. BSAVAn konferensseissa vuosina 2014 – 2017 (Birmingham,UK), BEVAn konferenssissa 2016 (Birmingham, UK), FECAVAssa 2014 (Mûnchen) ja 2018 (Tallinna), WSAVA 2017 (Kööpenhamina), ESDAR 2014 (Helsinki), ESVP-ECVP 2015 (Helsinki), EMOP 2016 (Turku), sekä useilla VetPDn hevoskursseilla Vermossa. Koululta valinnaiskursseiksi on valikoitunut mm. päivystyskursseja, kirurgiaa, anatomiaa, sekä eksoottisten ja lintujen eläinten sairauksia. Vapaa-aikaansa Sini viettää mieluiten metsässä koirien kanssa mustikoita syöden.
Kielitaito: suomi, ruotsi ja englanti. Sini osaa myös muita kieliä.

Sydänspesialisti Andrea Gladuli (DVM, MS -Cardiology) tekee kardiologiset erikoistutkimukset klinikallamme. Hän on työskennellyt erikoisalalla jo vuodesta 2002. Andrea on julkaissut sydänsairauksista artikkeleita arvostetuissa alan lehdissa ja ollut puhujana kansainvälisissä sydänkongresseissa.

Andrean mielenkiinnon kohteita ovat sydämen rytmihäiriöt, Holter-tutkimukset, rotutyyppiset sydänsairaudet sekä sydämen vajaatoiminnan hoito. Hän on ESVC:n (European Society of Veterinary Cardiology) jäsen.
Vapaa-aika kuluu lenkkeilyn ja elokuvien parissa. Perheeseen kuuluvat poika Daniel sekä kissat Wendy ja Tarsisio.

Kieli: englanti mutta mukana tutkimuksissa on aina kielenkääntäjä, suomeksi ja ruotsiksi.

Olen valmistunut eläinlääkäriksi vuonna 2001. Jatkokoulutuksena olen suorittanut yhteispohjoismaisen silmätarkastuseläinlääkäritutkinnon 2015. Kotona vapaa-ajan täyttää sileäkarvainennoutaja, 3 jämtlanninpystykorvaa ja suomenhevonen.

Olen hyväntuulinen ja eläinrakas ihminen. Olen kotoisin Laihialta ja syntynyt vuonna 1992. Eläimet ovat olleet mielenkiinnon kohteeni pienestä pitäen, ja valmistuin klinikkaeläintenhoitajaksi vuonna 2015 Iisalmessa. Minulla on koira ja kissa, joiden kanssa vietän aikaa ulkoilen.

Jatkokoulutuksia: Amiedu anestesia- (2016) ja perioperatiivinen kurssi (2018). Accesian hammaskurssi Ruotsin Halmstadissa (Extraktionskurs) 2018. Eläintenhoitajapäivät vuosittain.

Kielitaito : suomi ja ymmärtää ruotsia ja englantia.

Synnyin elokuussa 1999 Vaasassa. Olen aina ollut kiinnostunut eläimistä ja niiden biologiasta. Lähdin heti täytettyäni 16-vuotta opiskelemaan eläintenhoitajaksi Paimioon.Valmistuin eläintenhoitajaksi 2018. Kokemusta harjoitteluista on eläinkaupasta, lypsynavetoista ja Ranuan eläintarhasta.
Jatkokoulutus: Amiedun perioperatiivinen kurssi 2018 ja eläintenhoitajapäiviä.
Kielitaito: suomi, englanti ja keskiverto ruotsi.