YHDESSÄ YHTEISTYÖLLÄ LEMMIKKISI PARHAAKSI!

Tarjoamme asiantuntevaa ja lämminhenkistä palvelua lemmikkinne terveyden hyväksi.
Klinikallamme työskentelee kaksi eläinlääkäriä ja 1-2 eläintenhoitajaa. Lue lisää henkilökunnastamme alla!

Wasavet auttaa lemmikkien lisäksi vahingoittuneita luonnonvaraisia siilejä. Jos löydät siilin, joka tarvitsee apua tai lääkinnällistä hoitoa, tuo se meille. Hoidamme siilin kuntoon ja palautamme takaisin luontoon. Meidän kaikkien tulee pitää huolta ja tuntea vastuuta  myös luonnonvaraisista eläimistä!

Synnyin vuonna 1984 Virossa. Valmistuin vuonna 2009 Tartosta, minkä jälkeen muutin vanhempieni luokse Närpiöön. Vuonna 2009 aloitin eläinrääkärin työt Vaasan kaupungin klinikalla sijaisena. Vuonna 2010 perustin oman pienen vastaanoton Närpiöön. Vuodesta 2012 lähtien olen ollut  mukana eläinlääkäripäivytyksessä, ja vuosina 2012-2014  suoritin HEO-diplomin (healing animals organisations). Vuonna 2013 aloitin työt Eläinklinikka Saarella Vaasassa, ja siirryin sieltä tänä vuonna WasaVettiin. Olen kiinostunut erityisesti kirurgiasta ja brahycephalic-roduista. Vapaa-aikaa vietän perheeni kanssa.

Päätin jo lapsena opiskella eläinlääkäriksi, ja halusin opiskella ulkomailla. Eläinlääkäriksi valmistuin vuonna 1998 Leipzigin yliopistosta, Saksassa. Syntyjäni olen ilmajokelainen (1972).

Valmistumiseni jälkeen aloitin työt Pietarsaaren kaupungineläinlääkärin sijaisuudella terveysvalvonnan johtajana. Vuonna 1999 tein lihantarkastuseläinlääkärin tutkinnon ja vuonna 2000 hygienikkotutkinnon. Tämän jälkeen tein erilaisia sijaisuuksia mm. Karjaan kaupungineläinlääkärinä sekä toimin yhden kesän ns. alue-eläinlääkärinä Ruotsin Morassa. Vuosina 2003-2010 toimin Isonkyrön ja Seinäjoen seudun eläinlääkärinä. Vähitellen aloin suuntautua enemmän pieneläimiin, ja vuosina 2010-2012 työskentelin Saaren eläinklinikalla Vaasassa. Olen erityisen kiinnostunut ultraäänitutkimuksista, kardiologiasta ja tähystysleikkauksista.

Olen Suomen Pieneläinlääkäripraktikot Ry:n  jäsen, ja kouluttaudun säännöllisesti ylläpitääkseni hyvää ammattitaitoa. Työskentelen suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja saksaksi. Vapaa-aikaani vietän perheeni, eläintemme ja harrastuksiemme parissa.

Jatkokoulutuksiani:

  • BSAVA jäsenyys ja koulutuksia 2011-2014
  • Abdomen Ultraschall Seminare / Eickemeyer 2017-2018
  • ESAVS Cardiologia I – II 2016
  • ESAVS Cardiologia III – IV 2017, Cardiologia V 2018

Sydänspesialisti Andrea Gladuli (DVM, MS -Cardiology) tekee kardiologiset erikoistutkimukset klinikallamme. Hän on työskennellyt erikoisalalla jo vuodesta 2002. Andrea on julkaissut sydänsairauksista artikkeleita arvostetuissa alan lehdissa ja ollut puhujana kansainvälisissä sydänkongresseissa.

Andrean mielenkiinnon kohteita ovat sydämen rytmihäiriöt, Holter-tutkimukset, rotutyyppiset sydänsairaudet sekä sydämen vajaatoiminnan hoito. Hän on ESVC:n (European Society of Veterinary Cardiology) jäsen.
Vapaa-aika kuluu lenkkeilyn ja elokuvien parissa. Perheeseen kuuluvat poika Daniel sekä kissat Wendy ja Tarsisio.

Olen hyväntuulinen ja eläinrakas ihminen. Olen kotoisin Laihialta ja syntynyt vuonna 1992. Eläimet ovat olleet mielenkiinnon kohteeni pienestä pitäen, ja valmistuin klinikkaeläintenhoitajaksi vuonna 2015 Iisalmessa. Minulla on koira ja kissa, joiden kanssa vietän aikaa ulkoilen.

Synnyin elokuussa 1999 Vaasassa. Olen aina ollut kiinnostunut eläimistä ja niiden biologiasta. Lähdin heti täytettyäni 16-vuotta opiskelemaan eläintenhoitajaksi Paimioon. Nyt opiskelen viimeistä vuotta ja opin joka päivä jotain uutta harjoitteluissani. Kokemusta harjoitteluista on eläinkaupasta, lypsynavetoista ja Ranuan eläintarhasta.

Synnyin Espoossa kesäkuussa -97, mutta muutin Vaasaan ollessani 8 vuotias. Olen aina ollut eläinrakas ja miettinyt, millaista olisi tehdä töitä eläinten parissa. Työkokeiluni aikana olen oppinut eläimistä sekä töistä, mitä niiden parissa tehdään. Vapaa-ajallani vietän aikaa omien kissojeni kanssa.