YHDESSÄ YHTEISTYÖLLÄ LEMMIKKISI PARHAAKSI!

Tarjoamme asiantuntevaa ja lämminhenkistä palvelua lemmikkinne terveyden hyväksi.
Klinikallamme työskentelee kaksi eläinlääkäriä ja 1-2 eläintenhoitajaa. Lue lisää henkilökunnastamme alla!

Wasavet auttaa lemmikkien lisäksi vahingoittuneita luonnonvaraisia siilejä. Jos löydät siilin, joka tarvitsee apua tai lääkinnällistä hoitoa, tuo se meille. Hoidamme siilin kuntoon ja palautamme takaisin luontoon. Meidän kaikkien tulee pitää huolta ja tuntea vastuuta  myös luonnonvaraisista eläimistä!

Eläinlääkäriksi valmistuin vuonna 1998 Leipzigin yliopistosta, Saksassa.

Valmistumiseni jälkeen aloitin työt Pietarsaaren kaupungineläinlääkärin sijaisena. Vuonna 1999 tein lihantarkastuseläinlääkärin tutkinnon ja vuonna 2000 hygienikkotutkinnon. Olen laillistettu eläinlääkäri myös Ruotsissa ja Saksassa. Morassa sijaistin yhden kesän alue-eläinlääkärinä.  Olen tehnyt eläinlääkärin työtä vuodesta 1998 vähitellen suuntautuen enemmän pieneläimiin. Olen erityisen kiinnostunut  ultraäänitutkimuksista, kardiologiasta ja tähystysleikkauksista.

Olen Suomen Pieneläinlääkäripraktikot Ry:n  jäsen, ja kouluttaudun säännöllisesti ylläpitääkseni hyvää ammattitaitoa. Vapaa-aikaani vietän perheeni, eläintemme ja harrastuksiemme parissa.

Kielitaito: suomi, ruotsi, englanti ja saksa.

Erikoisosaaminen ja kiinnostuksen kohde: SYDÄN- JA VERISUONITAUDIT ( kardiologiset tutkimukset), ultraäänitutkimukset sekä tähystysleikkaukset.

  • BSAVA jäsenyys ja koulutuksia 2011-2014 ESVC jäsenyys 2019-
  • Abdomen Ultraschall Seminar Eickemeyer 2017 Advanced abd. echo by Fennovet 2018
  • ESAVS Cardiologia I – V (sis. tentit) 2016-2018 sekä Berliner Fortbildung EKG kursseja 2018-2019.

SINI MERIKALLIO ELÄINLÄÄKETIETEEN KAND.

Ajoittain sijaisena Wasavettissä nähdään eläinlääketieteen kandidaatti ja tekniikan tohtori Sini Merikallio.
Sini on työskennellyt kunnaneläinlääkärin sijaisena muun muassa Vesannolla, Ylitorniolla, Juvalla, Raumalla, Haminassa, Pyhtäällä, muutamalla klinikalla, sekä useampaan otteeseen myös kaupungineläinlääkärin sijaisena Vaasassa. Mieleenpainuvimpia tapahtumia ovat olleet torsio- sekä vierasesineleikkaukset ja sektiot (niin pieneläinten, kuin lehmänkin), mutta kiinnostusta eläinlääketieteisiin töytyy varsin laajalla rintamalla.

Opiskeluintoa ei olekaan puuttunut ja mukana menossa on oltu mm. BSAVAn konferensseissa vuosina 2014 – 2017 (Birmingham,UK), BEVAn konferenssissa 2016 (Birmingham, UK), FECAVAssa 2014 (Mûnchen) ja 2018 (Tallinna), WSAVA 2017 (Kööpenhamina), ESDAR 2014 (Helsinki), ESVP-ECVP 2015 (Helsinki), EMOP 2016 (Turku), SCIVAC 2020, Leipzigin eläinlääkäripäivät 2020, Suomen eläinlääkäripäivät joka vuonna 2013 – 2019, sekä useilla VetPDn hevoskursseilla Vermossa. Koululta valinnaiskursseiksi on valikoitunut mm. päivystyskursseja, kirurgiaa, anatomiaa, sekä eksoottisten ja lintujen eläinten sairauksia, kuten myös OneHealth teeman kursseja ihmisten ja eläinten yhteisen terveyden ympäriltä.

Vapaa-aikansa Sini viettää mieluiten metsässä koirien kanssa mustikoita syöden.

Kielitaito: suomi, ruotsi, englanti, saksa, sekä juuri nyt teho-opiskelun alla italia.

Sydänspesialisti Andrea Gladuli (DVM, MS -Cardiology) tekee kardiologiset erikoistutkimukset klinikallamme. Hän on työskennellyt erikoisalalla jo vuodesta 2002. Andrea on julkaissut sydänsairauksista artikkeleita arvostetuissa alan lehdissa ja ollut puhujana kansainvälisissä sydänkongresseissa.

Andrean mielenkiinnon kohteita ovat sydämen rytmihäiriöt, Holter-tutkimukset, rotutyyppiset sydänsairaudet sekä sydämen vajaatoiminnan hoito. Hän on ESVC:n (European Society of Veterinary Cardiology) jäsen.
Vapaa-aika kuluu lenkkeilyn ja elokuvien parissa. Perheeseen kuuluvat poika Daniel sekä kissat Wendy ja Tarsisio.

Kieli: englanti mutta mukana tutkimuksissa on aina kielenkääntäjä, suomeksi ja ruotsiksi.

Minulla on aina ollut lemmikkejä ja siksi tiedän eläimistä paljon. Suoritan parhaillaan klinikkaeläintenhoitajatutkintoa. Kotona meillä on koiria ja kissoja.

Olen hyväntuulinen ja eläinrakas ihminen. Olen kotoisin Laihialta ja syntynyt vuonna 1992. Eläimet ovat olleet mielenkiinnon kohteeni pienestä pitäen, ja valmistuin klinikkaeläintenhoitajaksi vuonna 2015 Iisalmessa. Minulla on koira ja kissa, joiden kanssa vietän aikaa ulkoilen.

Jatkokoulutuksia: Amiedu anestesia- (2016) ja perioperatiivinen kurssi (2018). Accesian hammaskurssi Ruotsin Halmstadissa (Extraktionskurs) 2018. Eläintenhoitajapäivät vuosittain.

Kielitaito : suomi ja ymmärtää ruotsia ja englantia.

Klinikkaeläinhoitajaopiskelija Emma Österlund

Olen aina ollut eläinrakas ihminen ja valmistuin eläinhoitajaksi Optimasta vuonna 2019. Suunnitelma on jatokoulutus klinikkaeläinhoitajaksi 2021 alkaen. Vapaa-ajan täyttää kultainennoutaja, oldenburgerhevonen ja kaksi kania.

Kielitaito: ruotsia, vähän suomea ja englantia.