MEILTÄ NYT MYÖS HOITAJA-AJAT!

Hoitaja-aika on käynti ammattitaitoisella hoitajallamme esimerkiksi lemmikin kynsienleikkausta, korvakarvojen nyppimistä tai anaalirauhasten tyhjennystä varten. Monesti voi olla hankala pitää yksin lemmikkiä paikoillaan pieniä pakollisia toimenpiteitä varten tai omistaja on epävarma, kuinka hoitoimenpide tulisi suorittaa. Me opastamme ja autamme mielellämme!

Varaa käynti hoitajalle! Puh: 06 312 1112 tai nettiajanvarauksemme kautta.

Hoidamme koiria, kissoja, kaneja, frettejä ja pienjyrsijöitä. Klinikkamme erikoisosaamista on sydänsairaudet, erikois-ultraäänitutkimukset ( sydän, vatsa), tähystysleikkaukset ja -korvahuuhtelut. Myös silmäspesialisti käy klinikallamme säännöllisin aikavälein.

 • ENNALTAEHKÄISEVÄ TERVEYDENHUOLTO
  • rokotukset (sis. lyhyt kliininen tutkimus)
  • pentutarkastukset ja mikrosirutukset
  • kastraatiot ja sterilisoinnit
  • seniorikäynti
  • kasvattajapalvelut

 

 • SISÄTAUDIT – sisäelintautien ennaltaehkäisy, diagnostiikka ja hoito
  Peruskliininen tutkimus aloitetaan keräämällä esitiedot, jotka auttavat yhdessä kliinisen tutkimuksen kanssa jatkon suunnitteluun. Tarvittaessa tehdään jatkotutkimuksia, kuten verinäytteiden otto, ultraäänitutkimuksia tai röntgeniä. Kun diagnoosiin on päästy, tehdään yksilöllinen hoitosuunnitelma, joka huomioi lemmikin tarpeet.

 

 • KIRURGIA & HAMMASHOIDOT
  Teemme pehmytkudosleikkauksia, vatsaonteloleikkauksia, kasvainten poistoja sekä ihokirurgisia toimenpiteitä. Osan leikkauksista teemme tähystyksellä. Hammashoidoissa meillä on käytössä korkeatasoinen hammasröntgen. Teemme myös kirurgisia hampaiden poistoja.

 

 • KARDIOLOGIA
  Kardiologiassa tutkitaan sydän- ja verisuonitauteja. Kyseessä on erikoisala, joka vaatii erikoistutkimusvälineitä. On tärkeää tunnistaa sydänsairaudet ajoissa lemmikin hyvän elämänlaadun varmistamiseksi. Kardiologisiin erikoistutkimuksiin kuuluvat sydänultraääni, verenpaineen mittaus, EKG ja tarvittaessa röntgen. Myös HOLTER tutkimukset.

 

 • DERMATOLOGIA
  Lemmikeillä saattaa olla esim.  allergisia, ulkoloisista johtuvia tai hormonaalisia ihosairauksia. Myös erilaiset tulehdukset, haavat ja ihokasvaimet ovat suhteellisen yleisiä.Korvatulehdukset ovat tavallisia sekä koirilla että kissoilla. Tulehtuneesta korvasta otetaan useimmiten näyte, joka tutkitaan mikroskoopilla. KORVIEN TÄHYSTYSHUUHTELU on joskus erinomainen apu kroonisesti likaisten korvien puhdistamisessa!

 

 • OFTALMOLOGIA
  Oftalmologia tarkoittaa silmäsairauksia, niiden ennaltaehkäisyä, tutkimusta sekä hoitoa. Silmäongelmat ovat melko tavallisia lemmikeillä.

 

 • ONKOLOGIA
  Kasvainten diagnoosi ja hoito. Koska lemmikkkimme elävät nykyään yhä vanhemmiksi, myös kasvainten esiintyvyys on yleistä.  Diagnoosi tehdään mm. ohutneulabiopsian tai näytepalan tutkimisella patologilla. Näyte voidaan ottaa paikallispuudutuksessa tai nukutuksessa. Patologinen laboratorio antaa yleensä selvän vastauksen näytepalasta, kertoen kasvaimen laadun. Hoitosuunnitelmaan vaikuttaa kasvaimen laatu ja levinneisyys sekä itse lemmikin  terveydentila. Omistajalla on iso rooli hoitosuunnitelmaa tehtäessä ja siihen sitoutumisessa. Ennuste (prognoosi) selviää osittain diagnoosin yhteydessä. Osa kasvaimista hoidetaan pelkällä kirurgisella poistoleikkauksella , mutta toisinaan tarvitaan myös kemoterapiaa tai sädehoitoja.  Lisäksi on olemassa myös vaihtoehtoisia hoitoja ja lääkkeitä, jotka voivat helpottaa syöpäpotilaan oloa ja edistää parantumista.

 

 • DIAGNOSTIIKKA
  • laboratoriopalvelut (suurin osa verinäytetuloksista valmistuu klinikalla välittömästi käynnin yhteydessä)
  • röntgen
  • ultraäänitutkimukset

Kaikki tutkimuksiin tarkoitetut laitteemme ovat korkeatasoisia. Röntgentutkimuksissa pyrimme hands-off tutkimuksiin suojataksemme henkilökuntaa ja eläinten omistajia turhalta säteilyltä.

 • MUUT PALVELUT
  • eutanasia
  • matkustava lemmikki


LAUANTAISIN saa akuuttia apua tarvitsevan potilaan kanssa tulla myös ilman ajanvarausta. Soita kuitenkin etukäteen, että olet tulossa, niin tiedämme varautua.

HUOM! Lauantaisin hoitaja-aikoihin sekä toimenpide- ja klinikkamaksuun tulee 50 % lauantailisää. Tarvike-, lääke ja laboratoriokulut sekä muut mahdolliset kulut ovat samanhintaisia kuin arkena.

KATSO HINNASTOMME TÄSTÄ.

HUOM! Peruuttamattomasta ajasta veloitamme 25-50 euroa. Varattu eläinlääkäriaika tulee peruuttaa viimeistään edellisenä arkipäivänä ennen klinikan sulkeutumista. Viime hetken peruutukset mielellään puhelimitse, jotta viesti tavoittaa meidät varmasti.

Andrea Gladulin peruuttamattomista sydäntutkimusajoista veloitetaan 140 euroa. Andrealle varattu aika tulee peruuttaa viimeistään 48 tuntia ennen sovittua aikaa.

Varaa eläinlääkäriaikasi aina mieluiten heti aamulla, arkena klo 8.00 alkaen ja lauantaisin klo 9.00 alkaen!

MUISTA NÄMÄ!

Huomioi nämä, kun tuot lemmikkisi leikkaukseen.

Narkoosi on syvä nukutus toimenpiteitä ja leikkauksia varten. Potilas tutkitaan tarkasti ennen jokaista nukutusta. Vanhat potilaat ja leikkausriskipotilaat tarvitsevat joskus tarkemmat tutkimukset ennen narkoosia (mm. verinäytteet, sydänultraus).

Kaikissa leikkauksissa nukkuvaa potilasta ja sen ruuminlämpöä seurataan tarkasti koko leikkauksen ajan anestesiavalvontalaitteita apuna käyttäen.

Yleensä potilas kotiutuu leikkauspäivänä kotihoito-ohjeiden kera. Pidämme leikkauspotilaat mielellämme leikkauksen jälkeen muutaman tunnin klinikalla tehohoidossa heräämössämme, jossa on rauhallista ja sopivan himmeä valaistus. Näin voimme seurata, että lemmikki herää rauhassa kivuttomana.

Mitä tulee muistaa, kun tuot lemmikkisi klinikalle leikkaukseen tai se rauhoitetaan/nukutetaan toimenpidettä varten?

Leikkaukseen tulevan lemmikin tulee olla puhdas eli huolehdi tarvittaessa lemmikkisi pesusta. Varmista eläinlääkäriltä myös mahdolliset rajoitukset ruoan antamisen suhteen ennen leikkausta.

Ota mukaan pari puhdasta peittoa tai pyyhettä, kun noudat lemmikkisi. Lemmikin voi siten viedä lämpimästi niihin kiedottuna takaisin kotiin, kun se on valmis kotiutumaan.