NYHETER ! : Ögonspecialist Miia Nyrhilä nästa gång 10.11.2018! Välkommen!!!

ÖGONSPECIALIST Miia Nyrhilä kommer till oss regelbundet! Boka tid! Nästa gång 10.11.2018.

MOTGIFT mot huggormsbett då hunden (katten) blir riktigt sjuk!

PROGESTERON- TEST finns på kliniken! :  Det betyder att tikarnas progesteron i blodprov undersöks direkt i samband med veterinärbesök.

GÅNGTEST : Wasavet har också rättigheter att utföra Kennelförbundets gångtest i Vasa. Mera om gångtest på www.kennelliitto.fi

DISTICHIASIS behandlingar: Om hunden eller katten har extra ögonfrans! En ny electrolysis epilator för att ta bort extra ögonfrans som pickar mot ögat. Bara ögonläkare änvänder den. Om ditt djur har sånt problem, boka en tid till oss.

TITTHÅLSOPERATIONER som steriliseringar av tikar : Wasavet är enda på området som utför steriliseringar som titthålsoperationer.

ENDOSKOP -ÖRONSKÖLJNINGAR: Kom ihåg i fall din hund ( katt) har kroniska öronproblem!

FYSIOTERAPI: En fysioterapeut kommer regelbundet till Vasa. Hon är kompetent djurfysioterapeut och gör också akupunktur  och massage. Fysioterapi används åt hundar med värk och för bättre återhämtning efter ortopediska operationer. Boka tid ! 06- 312 1112 Fysioterapi förkortar återhämtningstiden och minskar värk. Den är en viktig del av återhämrning efter ortopediska operationer. Efter operationen kan patienten undvika använda det opererade benet i onödan. Kroppen blir ojämt belastad och sjuk.Fysioterapi är bra även för friska djur, så som arbets- och agilityhundar. Den behandlar muskler och hindrar belastningsskador. Motionsförmågan blir bättre och smärtan minskar. Äldre djur har också ofta smärtor.Det kan vara svårt att konstatera att djuret har ont någonstans. Fysioterapi hjälper till att upptäcka djurs sjuka ställen som ska behandlas.